Abonma gledali?kih in lutkovnih predstav
ABONMA

Abonma je način kontinuiranega srečevanja z našimi predstavami. Naše izkušnje so zelo prijetne, saj se na ta način z otroki spoznamo in z nekaj srečanji z roko v roki sklenemo krog medsebojnega doživljanja. Ta način komunikacije in igre spontano plete niti zelo pomembnih vrednot v našem odnosu. Med mladimi gledalci in igralci-animatorji pa krepi zaupanje, varnost in spoštovanje. Prav zato je potrebno večkratno srečanje.
Naša posebnost: zadnjo abonmajsko predstavo lahko izvedemo v sklopu zaključnega, popoldanskega  srečanja  s starši, kjer so prisotni vsi družinski člani. V dogodek lahko vključimo tudi nastope otrok.

Naša novost: ABONMA GLEDALIŠKE VZGOJE
Poslanstvo abonmaja gledališke vzgoje je v tem, da otrokom ponudimo predstave, ki niso zgolj poučne (poučnost ni vedno dovolj), temveč imajo izpolnjene vse tri komponente, ki določajo kvalitetno predstavo. To so gledališki, pedagoški in vzgojno – psihološki vidik.
Abonma ponuja:

  • Spoznavanje širine gledališča preko različnih gledaliških žanrov (gledališka, lutkovna, animacijska, plesna, glasbena predstava in predstave mešanih žanrov)
  • Več različnih izvajalcev – umetnikov
  • Spoznavanje igralskega poklica – igralca s šolanim igralskim instrumentom (gib, glas, oderska prezenca, samozavest,...)


Iz našega pestrega programa si lahko izberete različno število predstav.
Cena abonmaja je odvisna od števila otrok in vrste predstave.

 


© Studio anima izdelava spletnih strani e-prospekt